Mariel Kolmschot Fotowerken - Home
Menu

May Kooreman | MARGRIET | Maysways

7 september 2018

Deze post gaat over May Kooreman (50). Wij hebben haar in haar waanzinnig mooie zelf ontworpen huis mogen fotograferen.  May heeft zes jaar geleden de diagnose parkinson gekregen.  Fantastisch dat Margriet hier aandacht aan besteed en dat May haar verhaal mocht doen.  May en haar man hebben een stichting opgericht om aandacht te vragen voor het stimuleren van onderzoek naar onzichtbare klachten van parkinson. Doel is ook om mensen door middel van kunst te doen inzien wat het is om te leven mer een neurologische aandoening als parkinson maar bijvoorbeeld ook dementie.  Ik realiseer me steeds vaker dat mijn werk mij ook vormt. En dat ik steeds vaker de behoefte heb om dit te delen, zodat ik andere mensen misschien ook weer een beetje kan helpen.  Met dank aan Nicolette Brondsted: haar & make up

MaysWays

Klik op deze link om de hele blog te zien of om mijn website te bezoeken.

Archief