Mariel Kolmschot Fotowerken - Home
Menu

Just Published | Mariola Schmitz | Dochter vermist | Margriet

10 mei 2020

Voor niet iedereen is het gevoel op moederdag hetzelfde. Ik spreek nu voor Mariola Schmitz. Voor het weekblad Margriet heb ik haar gefotografeerd. Haar dochter Diana sprong waarschijnlijk van de brug af. Sindsdien ontbreekt van haar elk spoor. “Je kind verliezen is het ergste wat je kan overkomen. Maar niet weten waar ze is, maakt alles nog veel zwaarder.”

Mariola en haar man zorgen nu voor Enzo, het zoontje van haar vermiste dochter.

Lieve Mariola, ik moet nog vaak aan ons gesprek tijdens de shoot denken, helemaal op een dag als vandaag. Het was met een lach en een traan. Dank je wel voor je vertrouwen in ons en voor je openheid. Ik denk aan je…

Visagie: Nicolette Br√łndsted

Een citaat uit haar dagboek:

10 Mei: Moederdag, voor Enzo geen moederdag, voor Mariola geen Diana die haar moeder opzoekt…we missen onze meisje iedere dag! We zijn nu 1 jaar en 4 maanden verder, nog steeds geen enkel spoor van onze dochter. We geven echter niet op en hopen dat we middels deze actie toch genoeg geld kunt inzamelen on een gespecialiseerde (duik) zoektocht naar haar te kunnen houden. Uit ons hele hart danken wij u voor alle bijdrages. Heel erg bedankt lieve medemens!

https://www.doneeractie.nl/vermist-help-ons-om-diana-terug-te-vinden/-38209

Archief