Mariel Kolmschot Fotowerken - Home
Menu

Verandering begint met bewustwording | Margriet

9 juli 2020

Nog niet zo lang geleden hebben we Apolinaria Almeida, en Audrey Ferrol gefotografeerd, voor de Margriet. Het debat is in ons land in volle gang. Maar hoe worden vrouwen in het dagelijks leven geconfronteerd met vooroordelen en racisme? Hierover vertellen zij in de nieuwste uitgave van de Margriet. Tijdens de voorbereidingen, voordat de fotografie start, ontstaan er eigenlijk altijd hele mooie, intense gesprekken. En voel ik me telkens weer zo bevoorrecht dat “onze” modellen zoveel met ons delen. En dit keer ook. Een heel gevoelig onderwerp met veel meningen. Ook deze gesprekken neem ik weer mee en deel ik met mijn naasten…. Lieve Apolinaria en Audrey dank jullie wel voor de fijne shoot op een van onze lievelingsplekken.

Visagie: Nicolette Brondsted

Archief