Mariel Kolmschot Fotowerken - Home
Menu

Maaike Schipperheijn | zakelijke portretten | CFO Magazine

5 januari 2023

Even geleden heb ik Maaike Schipperheijn gefotografeerd voor het CFO Magazine. Maaike is CFO en bestuurder van Royal Reesink. Wij kennen elkaar niet alleen van vorige zakelijke shoots, maar ook van een paar privé shoots, waarbij ik haar gezin en dierbare vrienden heb mogen fotograferen. Ontzettend leuk dat ze me weer benaderde om een reportage voor dit business magazine te maken. En zo gezegd zo gedaan. Behalve de (zakelijke) foto’s hebben we ook veel lol gehad en zijn we weer helemaal bijgepraat. Hierbij het resultaat van een gezellige ochtend! Dankjewel Maaike, ik kijk uit naar de volgende shoot!

Ben je of zijn jullie ook toe aan (nieuwe) portretten voor zakelijke doeleinden? Stuur dan een DM of een berichtje via mijn website; www.mkfotowerken.nl

Archief