Mariel Kolmschot Fotowerken - Home
Menu

Just Published | Catharina verloor haar zoon | Flair

27 mei 2020

Pas geleden heb ik Catharina, haar man Jordy en hun oudste zoon Levi gefotografeerd voor Flair. Acht maanden geleden is hun prachtige zoontje Daley overleden. Hij overleed aan uitdroging. Hij was net één jaar geworden. “Jullie zoon had meteen moeten worden opgenomen” werd ze achteraf verteld. “Dan was hij er nu nog geweest.”

Hoe kan zoiets in Nederland gebeuren! Tijdens de shoot vertelden ze wat er gebeurd is. Ik heb door mijn werk al veel gehoord en het zet me telkens weer tot nadenken. Niet alleen tijdens de shoot maar ook nog lang er na. Het raakt me vaak intens. Ook dit verdrietige verhaal. Hoe kan dit nou gebeuren als je als ouders direct alarm slaat bij je eerste, tweede en derde slechte gevoel. Ik vind het zo moedig en lief van jullie, dat jullie zo open zijn en deze nachtmerrie willen delen met heel veel mensen. Zodat andere ouders, dit niet te verwerken verdriet, gespaard kan blijven. Hiervoor heb ik heel veel respect! Heel sterkte lieve Catharina, Jordy en Levi. Ik deel jullie verhaal….

Het interview staat in de nieuwste Flair 53 en ligt nu in de schappen.

Archief