Mariel Kolmschot Fotowerken - Home
Menu

InBeeld | Esther van Rijswijk | Anouschka Laheij

27 oktober 2022

Even geleden heb ik Anouschka en Esther gefotografeerd. Samen waren zij op zoek naar foto’s waarin hun nieuwe samenwerking goed naar voren zou komen. Hun nieuwe bedrijf heet InBeeld, praktijk voor Persoonlijk Ontwikkeling en Publieke Impact.

Naast hun baan als gespreksleider, dagvoorzitter en moderator zijn ze ook al jaren actief als trainer en coach. Mooi hoe twee vakvrouwen samen hun krachten bundelen en versterken voor nog meer publieke impact. Of zoals Anouschka dat zelf zegt ‘de wereld kan wel wat meer inzicht, liefde en reflectie gebruiken’. 

Wederom heb ik samengewerkt met Claudia Claas van Valetti. Zij heeft zowel de huisstijl als site ontworpen en gebouwd. Ik werk graag met Claudia omdat mijn beelden en haar ontwerpen heel goed matchen en er maar weinig woorden voor nodig zijn om tot een mooi eindresultaat te komen.

Ik vind het een heel mooi geheel geworden! Dankjewel voor de fijne samenwerking, en jullie vertrouwen in zowel Claudia als mij. Heel veel succes samen!

Ben je ook toe aan nieuwe zakelijke portretten en/of een nieuwe website? Stuur me dan een DM of een mail via mijn website: www.mkfotowerken.nl

Archief