Mariel Kolmschot Fotowerken - Home
Menu

Heleen van Royen | Margriet | Moeder, dochter, minnares

15 januari 2021

Heel leuk om Heleen weer te mogen fotograferen voor de Margriet. Moeder, oma, minnares, schrijfster: ze is het allemaal, maar ze is vooral een familiemens! Twintig jaar geleden verscheen haar bestseller De gelukkige huisvrouw. Dat viert ze nu met haar nieuwe bundel: Moeder, dochter, minnares. Ik ben begonnen met het luisteren naar haar boek tijdens mijn dagelijkse wandeling. Ik vind het boek grappig en ontroerend te gelijk. En voor mij geldt hetzelfde: uiteindelijk draait het om die kleine cirkel om je heen met de mensen bij wie je hoort. Dat is je vangnet!

Lieve Heleen, ik hoop je nog eens tegen te komen op het strand met de honden of tijdens een andere shoot. Bedankt voor de fijne samenwerking!

Visagie: Bart Brom | Styling: Brigitte Kramer

Archief